ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ “HERAKLION GASTRONOMY”

ΤίτλοςΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ "HERAKLION GASTRONOMY"
ΠελάτηςΔήμος Ηρακλείου (Κρήτης)
Έτος11-14/10/2018

Η Debrief ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας για το Δήμο Ηρακλείου Κρήτης “Heraklion Gastronomy”. Το Φεστιβάλ οργανώθηκε το διάστημα 11-14 Οκτωβρίου 2018, με συμμετοχή περισσότερων από 5.000 επισκεπτών.

Το Φεστιβάλ «Ηράκλειο, Ημέρες Γαστρονομίας 2018» ήταν μία πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου) και του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Το «Heraklion Gastronomy 2018» διήρκησε από τις 11-14 Οκτωβρίου στην περιοχή του Κεντρικού Λιμεναρχείου (χώρος στάθμευσης ΜΑΡΙΝΑ), μπροστά από το φρούριο του Κούλε. Στο πλαίσιο της 4ήμερης διοργάνωσης, σεφ αλλά και μάγειροι αλλά και γυναικείοι συνεταιρισμοί, έδειξαν συνταγές φτιαγμένες με προϊόντα της κρητικής γης- στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της πόλης. Στην Ημερίδα-Επιστημονική Συνάντηση που οργανώθηκε, ειδικοί, παρουσίασαν τα οφέλη από τα πρόϊόντα λάδι, – κρασί και παξιμάδι. Μουσικές βραδιές και ενδιάμεσες εκδηλώσεις πλαισίωσαν όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Η Debrief παρείχε ένα ολοκληρωμένο σύνολο υπηρεσιών Επικοινωνίας: Δημιουργικό Σχεδιασμό και Παραγωγές Εντύπων και Προωθητικού Υλικού, Οργάνωση Καλλιτεχνικού Προγράμματος, Οργάνωση Ημερίδας, Προώθηση στα Social Media, Γραφείο Τύπου, Γραμματειακή Υποστήριξη, Οργάνωση Ομάδας Εθελοντών κα