Νέα

Το έργο «Παροχή υπηρεσιών δικτύωσης, προβολής και ευαισθητοποίησης» για το σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», ανέλαβε η Debrief (www.debrief.gr). Η διάρκεια της Σύμβασης είναι 2 έτη, έως 30/05/2020, και θα υλοποιηθούν δράσεις Δημοσιότητας, Ενημέρωσης, Προβολής & Οργάνωσης Εκδηλώσεων (Ημερίδες, Workshop, Συνέδριο) καθώς και δημιουργία Ενημερωτικού Υλικού (Έντυπα και Video). To έργο...
Διαβάστε Περισσότερα
Την κοπή της «Πίτας 2018» ανέλαβε η Debrief για την «Ένωση Φωτογράφων και Βιντεοσκόπων Γάμου Ελλάδας: ΠΑΠΙΓΙΟΝ» παρέχοντας υπηρεσίες Event Management.
Διαβάστε Περισσότερα
H Debrief οργάνωσε με επιτυχία τις δύο Ημερίδες-Δημόσιες Διαβουλεύσεις για την «Αναθεώρηση των Σχεδίων Διαχείρισης Λεκανών Απορροής Ποταμών των Υδατικών Διαμερισμάτων Κεντρικής [EL10] και Δυτικής Μακεδονίας [EL09]».
Διαβάστε Περισσότερα
Η Debrief ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο «Παραγωγή κινηματογραφικού υλικού προβολής (ντοκιμαντέρ 30’)» στο πλαίσιο της σύμβασης «The ecological services, social benefits and economic value of the ecosystem services in Natura 2000s sites in Crete [LIFE13 INF/GR/000188]» με φορέα Ανάθεσης τον Ειδικό Λογαριασμό του Πανεπιστημίου Κρήτης.  
Διαβάστε Περισσότερα
Η Debrief ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας για τη επιτυχημένη συμμετοχή Εταιρίας Επικοινωνίας στο Διαγωνισμό «Ενέργειες Δημοσιότητας και Διάχυσης» του Mη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία». Ο προϋπολογισμός του Διαγωνισμού ήταν 111.300 ευρώ (με φπα). Η Debrief είχε αναλάβει την πλήρη προετοιμασία της Προσφοράς (Φάκελος Δικαιολογητικών, Σύνταξης Τεχνικής και Οικονομικής Προσφοράς).
Διαβάστε Περισσότερα
Η Debrief ήταν ο Σύμβουλος Επικοινωνίας για τη επιτυχημένη συμμετοχή ελληνικής Εταιρίας Επικοινωνίας στο Διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Frontex για το έργο “Framework Contract for Organisation of Conferences and Meetings outside of Poland”. Η Debrief ανέλαβε την πλήρη προετοιμασία της νικηφόρας Προσφοράς: Φάκελος Δικαιολογητικών, Σύνταξη Τεχνικής και Οικονομικής Προσφοράς.
Διαβάστε Περισσότερα
Η Debrief ολοκλήρωσε με επιτυχία, για λογαριασμό του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών) την οργάνωση 4 εκδηλώσεων (Ημερίδες και Workshop) στο πλαίσιο των έργων: Δράση 4: «Δικτύωση ωφελουμένων με επιχειρήσεις – fora εργασίας» της Πράξης «Συνέργεια για την Απασχόληση στο Δήμο Γλυφάδας», Δράση 4 «Ανάπτυξη προγράμματος δικτύωσης με άλλες Αναπτυξιακές Συμπράξεις και αντίστοιχες τοπικές πρωτοβουλίες στο...
Διαβάστε Περισσότερα